Anmeldelser


“... et utroligt smukt kunstnerisk udtryk, der med garanti vil hypnotisere publikum. Definitionen af ordet ”Perceval” skrives som ”Gennem denne dal”, hvilket er meget passende for netop denne forestilling, da den i sandhed tager publikum gennem en dal af organiske farve-, lyd-, følelses-, lys- og kropsbølger.”

Freya Quvang, Ungt Teaterblod ☆☆☆☆☆

Læs hele anmeldelsen her. 


“På et tidspunkt, tager jeg endda mig selv i at sidde i en form for trancetilstand. Det tror jeg aldrig, at jeg har oplevet i en teatersal før. … Den farverige forestilling har jeg svært ved at slippe på vejen hjem i den vinterhvide aften. Jeg tror, Hilma af Klint ville være stolt.”

Kathrine Bo Hansen, Den 4. Væg

Læs hele anmeldelsen her. 


“Louise Mochia fanger både maleriets mange, lagrede koder og tidens generelle optagethed af Parsifal og åndsvidenskab. Danserne forløser indlevende skismaet mellem det universelle, meditative og den larmende konfrontation med et ego.”

Dorte Grannov Balslev, iscene ☆☆☆☆

Læs hele anmeldelsen her. 


“Sitka Louisas Perceval er et imponerende forsøg på at oversætte Hilma af Klints abstrakte billedserie Parsifal til dansens verden.”

Sandra Cecilie Quist, Bastard

Læs hele anmeldelsen her.


Image credit

Meleat Fredriksson (SE) af My Lambertsen (DK)

English / Danish

Mark
SITKA LOUISA is a Copenhagen-based, abstract dance company founded by choreographer Louise Mochia, whose work explores the world of human experience and relationship to Earth with body positive embodiment practices and diverse representation.