Info 


SITKA LOUISA er en kunstnerisk virksomhed skabt af Louise Mochia. Jeg er en dansk-ghanesisk koreograf med base i København. I mit arbejde udforsker jeg den menneskelige oplevelse af at være i live og vores forhold til jorden, og det gør jeg med en kropspositiv tilgang. Mine kreative praksisser er relateret til naturen, flydende bevægelser, lyd, og den mangfoldige verden af farver. I mit arbejde med bevægelsesimprovisation, retter jeg mig mod embodiment og agency, det intime og sensoriske i relation til livets store processer. Eksplorationen starter i det langsomme, snoende og cirkulære flow, som er primordial bevægelse. I 2022, havde SITKA LOUISA premiere på Bora Bora Dans & Visuelt Teater & Dansehallerne med vores første fuldlængde produktion, Perceval, der blev anmelderrost.  

SITKA LOUISA har modtaget generøs finansiel støtte fra Statens Kunstfond, Nordisk Kulturfond, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, og Dansk-Svensk Kulturfond. Vi har også modtaget hjælp og støtte fra Milvus Artistic Research Center og ROUTA Company.  

For pressemateriale, dossiers, tekniske riders, cv, eller andre forespørgsler mail@sitkalouisa.comImage credits

 
Dansere: Nikoline Due & Zen Jefferson
Fotografer: Ville Vidø & Christoffer Brekne 

English / Danish

Mark
SITKA LOUISA is a Copenhagen-based, abstract dance company founded by choreographer Louise Mochia, whose work explores the world of human experience and relationship to Earth with body positive embodiment practices and diverse representation.